Martine Mingaars

Meetings en vergaderingen worden betekenisvolle verandersessies. Door middel van diverse creatieve werkvormen kom je met jouw team tot nieuwe inzichten en maak je de volgende stap in jullie proces.

Over Martine

Een creatieve, optimistische en ambitieuze vrouw. Docent, ondernemer en graag op een professionele manier bezig met creativiteit. Daarnaast moeder van drie zonen en ik woon samen met hun vader in het Brabantse Ulvenhout.

Sinds 2009 fulltime werkzaam als docent bij Fontys Academy for Creative Industries en in 2015 maakte ik kennis met Design Thinking. Een veel besproken denkwijze waar ik me in heb verdiept en enorm verknocht aan ben geraakt omdat het creatief én resultaatgericht is. Het is een transparante methode en mindset die je helpt om stapsgewijs, en samen met een team, verder te kijken dan enkel het oplossen van een probleem of bedenken van een nieuw product/ dienst.

In 2018 heb ik de stoute schoenen aangetrokken om aan de slag te gaan als ondernemer in het faciliteren van (ontwerp)sessies op basis van Design Thinking en andere creatieve technieken. Steeds vaker werd mij namelijk gevraagd of ik mijn creatieve blik eens wilde werpen op het programma van een vergadering. Of men vroeg of ik nog leuke en originele werkvormen kon toevoegen zodat er daadwerkelijk iets uít een vergadering kwam?! Of ik werd gevraagd als externe ‘host’ om een meeting te begeleiden, zodat ook de projecteigenaar een inhoudelijke bijdrage kon leveren.

Inmiddels gebruik ik Design Thinking op verschillende manieren in al mijn sessies en colleges. Soms heel zichtbaar en soms veel minder. Door middel van enkele speciaal voor jullie geselecteerde werkvormen ontwerpen we een sessie waarin alle betrokkenen hun input kunnen geven en staan verbeeldingskracht & creativiteit centraal.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Martine Mingaars

Thema door Anders Norén